DISByt och besökare till hemsidan

I och med att databasen passerade 20 000 personposter så uppdaterades databasen på hemsidan samtidigt som det skickades in ett nytt utdrag till DISByt. Detta utdrag registrerades och lades in den 4:e februari så nu finns det relativt färska uppgifter även på DISByt.

Hemsidans databas har sedan mätningarna påbörjades i slutet av november stadigt ökat i trafik och troligtvis kommer två milstolpar att passeras under den kommande helgen. Redan idag finns det chans att den 15 000:e sidvisningen sker och senare under helgen kommer troligtvis den 2 000:e unike besökaren att besöka databasen.

I dagsläget så besöks databasen av ungefär 45 besökare och det visas ungefär 250 sidor varje dag att jämföras med i november då det kom in ungefär 15-20 besökare och det visades ungefär 70-80 sidor varje dag.